tisdag 19 april 2011

Visst är det skönt när knoppar brister?

Hej alla glada,

Ujuj, det var länge sedan jag fick tiden att sätta mig ned och skapa ett nytt blogginlägg.
"Yea back on track!!!"
Det har varit  mycket som hänt sedan sist jag bloggade.
Ny firma startad tillsammans med min sambo Magnus som jag självklart kommer att göra reklam för även här ;)

 bella in bella in    http://www.jordnara-tradgard.se/ kolla kolla look look

Det känns spännande att äntligen ha tagit steget ut i världen som egen företagare och samtidigt är vi så  nervösa och försiktiga med hur mycket man skall våga satsa direkt. Vi har efter moget övervägande i alla fulla fall valt ta en lugn och sansad start på hela baletten.

Jag har sökt mig ett nytt jobb och haft turen bland 140 sökande att få det!! Det var inte vad jag trodde direkt. Nu skall jag bli park/drift ansvarig på Strömma naturbruksgymnasium i Sätila. Skall bli oerhört spännande att få en ny utmaning så här i mitten av livet. man skulle ju kunna tro att jag också skulle bli kvar en sisådär 35 år i bostadsbolaget i Göteborg....men livet ville annat.

Det roliga med mitt nya jobb är inte bara en fantastisk miljö att vara i utan jag skall även ha eleverna med mig ute och lära dem det praktiska arbetet i trädgården. I morgon är min sista dag på mitt nuvarande jobb och jag har legat till sängs de sista två  :(    En riktigt elak halsfluss...

Så denna underbara helg och start på nya veckan har jag sorgset enbart kunnat ana mig till hur skönt det hade varit att få rota omkring vilt bland växterna. Våren är här och jag har helt enkelt inte tid att ligga inne med influnsa å sånt tjafs. Mitt växthus väntar, grönsakerna gror för fullt i sina såbäddar, det skall gödslas och vi skall få ordning på våra "röriga" planteringar, källaren, trappa till nedre delen av trädgården....ojojoj denna antibiotika måste börja verka NU!!

Här kommerlite bilder på sköna knoppbristningar.Å vår son Morris hälsar såklart Glad Påsk med en första tur på sin livs första cykel!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar